Proč je zdraví střev tak často diskutované?

Téměř jedna třetina západní populace trpí různými příznaky souvisejícími se střevy. Často se ptají, co bych měl a neměl jíst, abych si byl jistý, že pečuji o své střeva?

Termín „zdraví střev“ se stává stále populárnějším mezi vědci a zdravotníky. Víte, je to jako byste objevili tajný kód, který vám pomůže vyřešit mnohé vaše zdravotní problémy.

Jste unavení z nadváhy, bolestí hlavy, bolestí kloubů, opakujících se průjmů, nekvalitního spánku, špatného zažívání, problémů s kůži, nekonečných návštěv lékařů, podstupování dalších a dalších vyšetření, která nic neodhalí, jen proto, abyste dostali další léky neřešící příčinu potíži? A co opakované infekce, které se neustále vracejí jako nedožadovaní hosté?

Dobrá zpráva

Pokud se vás tyto problémy dotýkají a jste zoufalí z toho, že vám lékaři nepomáhají, mám pro vás dobrou zprávu. Ve skutečnosti je vaše zdraví ve vašich rukou, nikoli v rukou lékaře. A já vám prozradím malé tajemství – klíčem k tomu je zdraví vašich střev!

Naše tělo je jako složitý stroj a zdraví střev je klíčem k jeho optimálnímu fungování.

Když se zlepší stav střev

Když se zlepší stav střev, zlepší se trávení, vstřebávání živin, zvýší se vaše energie a zbavíte se bolestí hlavy, kloubů, zad, průjmů, kožních problémů, pálení žáhy…

nebudete muset přemýšlet o tom, jak zhubnout, protože zlepšené střevní prostředí vám pomůže dosáhnout těchto skvělých výsledků bez námahy. Představte si život bez bolestí, plný energie a vitality.

Ale jak na to?

Zdá se vám to nereálné? Jenže já vám mohu říct, že to není vůbec tak složité a tak daleko od reality, jak si myslíte.

Vědci se v posledních letech stále více zaměřují na význam zdraví střev pro celkové zdraví a dobrý pocit člověka. A výsledky jejich výzkumu jsou fascinující. Je to jako klíč k otevření dveří k novému, zdravému a šťastnému životu.

Existují 3 hlavní kritéria zdravých střev:

  • Efektivní trávení a vstřebávání živin.
  • Žádné aktivní žaludečně-střevní onemocnění.
  • Příznivá rovnováha střevní mikroflóry.

Naopak, existují 3 hlavní běžné příznaky nezdravých střev:

  • Podrážděný žaludek (nadýmání, plynatost, průjem, zácpa a pálení žáhy…).
  • Sekundární potravinová intolerance bez jasné příčiny (nedávné důkazy odhalily, že potravinová intolerance může být způsobena vysokým množstvím nežádoucích bakterií a sníženým množstvím prospěšných bakterií ve střevě).
  • Nejasné a s onemocněním nesouvisející obecné příznaky (neúmyslné změny hmotnosti a poruchy spánku a neustálá únava bez specifického důvodu).

Stačí se naučit správné stravování a doplnit svou stravu o přírodní látky pro podporu zdraví střev. Je to jednoduchá a přirozená cesta ke zdravým střevům.

Teď si možná říkáte, že to je příliš dobré, aby to byla pravda. Ale ne, není to jen další prázdný slib. Existuje řada výzkumů a zkušeností, které potvrzují účinky správné péče o střeva. A já vám ukážu, jak toho dosáhnout.

Ve vzdělávacím online kurzu vysvětluji vzájemný vztah střevní mikroflóry ke zdraví a představuji jednoduchý způsob, jak nerovnováhu ve střevní mikroflóře snadno napravit a tím se zbavit mnohých obtíží. Dosáhnete ideální váhy, zlepšíte si zdraví, získáte více energie a celkově se budete cítit báječně.

Takže, pokud už máte dost bolestí, nedostatku energie a neustálých zdravotních problémů, přestaňte se trápit a začněte jednat. Připojte se k těm, kteří již objevili tajemství zdravých střev a změnili svůj život k lepšímu. Objevte, jak zdraví střev může změnit i váš život!

Nečekejte až bude pozdě. Otevřete si dveře ke zdraví střev ještě dnes a začněte žít život, který jste si vždycky přáli. Klikněte níže a dozvíte se více o tomto revolučním způsobu péče o své střevo!

Helena Havránková
Zdravotní sestra s dlouholetým zájmem o studium mikrobiomu a jeho vlivu na naše celkové zdraví.

Vytvořila vzdělávací on-line kurz CHCI ZHUBNOUT, CO MI POMŮŽE?  CHCI ZLEPŠIT ZDRAVÍ, CO MI POMŮŽE? Více o kurzu zde >>.

Poodhaluje v něm klíčovou roli střevních bakterií pro udržení zdraví a názorně vysvětluje, jak obnovení rovnováhy ve střevní mikroflóře pozitivně ovlivňuje schopnost zbavit se nadváhy a chronických civilizačních nemocí.

Jejím cílem je pomáhat lidem uvědomit si, že o tom, jak se celkově cítíme, jak výkonná je naše imunita, jak souměrnou máme postavu či jak odolná je naše psychika, do značné míry rozhoduje stav našeho střevního prostředí.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *